Portfolio

(Magyar) Csíkos, fekete-fehér, gyönyörű sárga

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Színes-képes beszámoló következik a 2016-os gödöllői esküvő kiállításra készült, a Mana Fotóval közös standunk dekorációjáról.

Na jó, nem tudom kihagyni, hogy ne szóljak pár szót a koncepcióról is.  Régóta motoszkált bennem a csíkos mint alapkoncepció és azt is tudtam, hogy most ki szeretném próbálni, hogy mennyire tetszik a látogatóknak, házasulandó pároknak az, ha egy kicsit extrább dekorációval készülünk az örökzöld, vagy a divatos stílusirányzatok után. Fő a változatosság és a sokoldalúság! 🙂

A végeredmény egy színes, vidám, játékos, modern hangulat lett. Amit úgy látszik ismét nem tudtunk kihagyni, az az asszimetria, a modern és antik elemek elegye és hát… a színek.  Egy biztos, aki arra járt, annak felkeltette a figyelmét, sőt… A standunk interaktív volt, a vidám enteriőrben készült képeket a pároknak e-mailben kiküldtük, nagyon helyesek voltak mindannyian!

A fotókat a Mana Fotó készítette: www.manafoto.hu

Leave a Reply