Jelenlegi tartalom

Blog bejegyzés

Szakmai hírek

A színimádatom vezetett el a Design Terminalban, a héten tartott “Intercolor – Színtől a Kereskedelemig” Nemzetközi konferenciára, ahol 15 tagország képviselője osztotta meg a hallgatósággal, hogy mik inspirálták őket a 2017/18-as év ősz/tél színtrendjének kialakításában.
Igen, jól olvastátok, az aktuális szezon előtt két évvel kerül összeállításra a nemzetközi színkártya, melyet aztán tervezők, gyártók és kereskedők használnak textil, lakberendezés, design, divat és számos más iparágban. Dekoratőrként egyenlőre kicsit egyedül éreztem magam a hallgatóság körében, hiszen többnyire a textilipar képviselői voltak jelen, azonban rettenetesen kíváncsi voltam, hogy miből/hogyan alakul, kik alakítják a majdan minket körülvevő színvilágot. Stílusosan összegezném a tapasztalataim: színes egyéniségek színes előadásait láthattam, amelynek eredményét magam is nagyon kíváncsian várom!
2017 tavasz/nyár színtrendje és műhelymunka:http://www.fashionxy.com/?part=News&key=intercolor-meeting-s%2Fs-2017&id=449
2015/16 év és korábbi színtrendjei:http://www.intercolor.nu/ranges.html
Konferencia programja: http://intercolor.iwk.hu/

Válaszolok